[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
آمارنشریه::
نمایه سازی::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شاپا
شاپای چاپی: 3047-2476
..
آمار نشریه

مقالات منتشر شده: 152
نرخ پذیرش: 62.5
نرخ رد: 37.5
میانگین داوری: 194 روز
میانگین انتشار: 41 روز

..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای چالش

امیرحسین پورشمس، محمد رضا حسنی آهنگر، محمود صالح اصفهانی،
دوره ۸، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۸ )
چکیده

افزایش سرعت انتقال داده‌های پهن‌باند به گیگابیت برای مشتریان و هزینه‌های تأمین منابع آن همچنین ضرورت تأمین سطح سرویس کیفی قابل توافق، استفاده از مجازی‌‌سازهای المان‌های مجازی‌شده شبکه را اجتناب‌ناپذیر کرده است؛ از این‌رو شناسایی و بررسی چالش‌های امنیتی این نوع مجازی‌سازها به‌همراه راه‌حل‌های ممکن برای رفع چالش‌ها به‌منظور پوشش نگرانی‌های امنیتی هم‌زمان با توسعه آن ضروری است. نسل بعدی شبکه‌های مخابراتی (۵G) مبتنی بر دو فناوری کلیدی مجازی‌ساز‌کاربرد‌های‌شبکه و شبکه‌نرم‌افزار‌محور خواهد بود و به‌کار‌گیری هر کدام از این فناوری‌‌ها، فرصت‌ها و تهدیداتی را به‌دنبال خواهد داشت. در این میان توجه به چالش‌های امنیتی رایانش ابری در کنار چالش‌های موجود زیرساخت‌های NFV به‌منظور استخراج وابستگی‌ها و ارائه راه‌حل‌های رفع آن ضروری است. در این مقاله پس از معرفی متدولوژی محاسبات ابری و فناوری مجازی‌سازی و مجازی‌ساز کاربردهای ‌‌شبکه، چالش‌های امنیتی شناخته‌شده برای آنها با یک نگاه تطبیقی-مقایسه‌ای، با توجه به تهدیدات زیرساخت‌های رایانش ابری مورد مطالعه و بررسی قرار خواهد گرفت؛ همچنین در ادامه ضمن ارائه راه‌حل‌های طرح‌شده برای آن، مقایسه کاربردی هر یک از راه‌حل‌ها بیان خواهد شد.

مرجان بحرالعلوم، زهرا فردوسی،
دوره ۹، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۹ )
چکیده

امروزه فضای رمزارزها در سامانه‌‌های پرداخت جهانی به‌عنوان راه‌کاری به جهت استقلال از بانک‌داری سنتی و خارج‌شدن از سیطره بانک‌ها و سیاست‌های پولی دولت‌ها و عدم امکان تقلب در تراکنش‌های بانکی و جعل آن مطرح شده است. از طرفی رشد روزافزون رمزارزها در دنیای دیجیتال، امکان بروز برخی چالش‌ها را در سطوح مختلف پیاده‌سازی و استفاده موجب خواهد شد؛ از‌این‌رو در این مقاله سعی شده است با رویکردی کمی و کیفی به ارائه تصویری جامع از بررسی‌های انجام‌شده در شناسایی موانع و چالش­های این حوزه پرداخته شود. این تصویر جامع در برگیرنده تحلیل سه‌جانبه چالش‌ها‌ براساس ویژگی‌های فناورانه، محیطی و حاکمیتی است؛ همچنین، در این مقاله با تحلیل داده‌های تجربی از کشورهای مختلف در به‌کارگیری رمزارزها و نیز با شناخت جامع از نظام اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشور ایران، موانع و چالش­های رمزارز ملی ارائه می­شود تا با هدف‌گذاری و رویکردی ملی، اهمیت به‌کارگیری آن در سطح کلان مورد مطالعه بیشتر قرارگیرد.

زهرا فردوسی، مرجان بحرالعلوم،
دوره ۱۲، شماره ۱ - ( ۶-۱۴۰۲ )
چکیده

امروزه توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات منجر به تولید روزافزون محصولات جدید در این زمینه شده است. یکی از مهمترین محصولاتی که حفاظت از دارایی‌های اطلاعاتی را در سطوح مختلف امنیتی انجام می‌دهد، ماژول رمزنگاشتی است. از این‌رو، ارزیابی امنیتی یک ماژول رمزنگاشتی برای حفاظت در برابر حملات از اهمیت بسزایی برخوردار است. ارزیابی امنیتی یک ماژول رمزنگاشتی نیازمند آگاهی دقیق از نقاط ضعف بالقوه‌ای است که به نقص‌های امنیتی تبدیل می‌شوند. در این مقاله، تصویری جامع از معیارهای ارزیابی امنیتی ماژول رمزنگاشتی مطابق با استانداردهای بین‌المللی موجود (به عنوان مثال ۳ وFIPS ۱۴۰-۲،ISO۱۵۴۰۸  و ۱۱ #PKCS) ارائه می‌شود که متناسب با این معیارها و زیرمعیارها می‌توان با استفاده از مدل پیشنهادی و بر اساس ترکیبات خطی با وزن فازی، میزان انطباق این معیارها را برای ارزیابی اندازه‌گیری کرد. همچنین با توجه به این که ساختار هر نوع فرآیند ارزیابی مستلزم هزینه و زمان قابل توجهی است و از یک سو به سیاست‌ها و الزامات کشور و از سوی دیگر به امکانات و کارشناسان بستگی دارد بنابراین معرفی و ارائه‌ی راهکارهایی که به حل چالش‌ها کمک کند می‌تواند این فرآیند را تسهیل نماید، از این‌رو در بخش پایانی مقاله چالش‌هایی که در فرآیند ارزیابی امنیتی یک محصول همانند ماژول رمزنگاشتی در کشور وجود دارد معرفی می‌شود تا اهمیت مطالعه و تحقیق در این زمینه را تایید کند.

صفحه 1 از 1     

دوفصل نامه علمی  منادی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات( افتا) Biannual Journal Monadi for Cyberspace Security (AFTA)
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4710