[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
آمارنشریه::
نمایه سازی::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شاپا
شاپای چاپی: 3047-2476
..
آمار نشریه

مقالات منتشر شده: 152
نرخ پذیرش: 62.8
نرخ رد: 37.2
میانگین داوری: 194 روز
میانگین انتشار: 41 روز

..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای Rfid

نصور باقری، سارا مجیدی،
دوره ۳، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۳ )
چکیده

  به مجموعه‌ای از فناوری­ها که در آن­ها برای شناسایی افراد و اشیا، از امواج رادیویی استفاده می ­ شود، سامانه‌های شناسایی با امواج رادیویی یا RFID۱ می‌گوییم. عملکرد RFID وابسته به دو دستگاه برچسب۲ و قرائت‌گر۳ است که جهت برقراری ارتباط با یکدیگر از امواج رادیویی استفاده می‌کنند. در بسیاری از کاربرد­های سامانه‌های امواج رادیویی، اثبات حضور هم­زمان تعدادی شی­ء یا شخص در کنار هم و در یک زمان معین اهمیت دارد. هدف از طراحی پروتکل‌های اثبات گروهی، پاسخ به این نیاز است . می‌توان گفت اثبات گروهی مدرکی است که نشان می­دهد دو و یا تعداد بیش­تری از برچسب­ها به‌طور هم­زمان توسط یک قرائت‌گر بررسی شده­اند. این اثبات باید با بررسی‌کننده۴ متناظر قابل اثبات باشد. در این مقاله، این دسته از پروتکل‌ها ارائه و بررسی شده‌اند. در ابتدا ایدۀ تولید اثبات گروهی بیان شده و به‌دنبال آن انواع مختلفی از این دسته از پروتکل‌ها به همراه تحلیل امنیتی آن‌ها آمده‌اند. درنهایت هم توصیه­هایی برای طراحی یک پروتکل امن آورده شده است.


دکتر نصور باقری، اقای رضا آقامحمدی،
دوره ۳، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۳ )
چکیده

سامانهRFID  با استفاده از ارتباطات مبتنی بر فرکانس‌های رادیویی امکان شناسایی خودکار ، ردیابی و مدیریت اشیاء، انسان و حیوان را فراهم می‌نماید . عملکرد RFID  وابسته به دو دستگاه برچسب و باز خوان است که جهت برقراری ارتباط بین یکدیگر از امواج رادیویی استفاده می‌نمایند. برای برقراری ارتباط امن بین برچسب و باز خوان از پروتکل های رمز نگاری استفاده می شود. مبنای اساسی برای امنیت یک پروتکل رمزنگاری بر اساس پیچیدگی محاسباتی مسأله است. به طور واضح‌تر یک پروتکل رمز نگاری زمانی امن گفته می شود که شکستن امنیت ، به طور محاسباتی معادل حل یک مسأله خیلی سخت باشد . در این مقاله، در مورد مزایای استفاده از طراحی پروتکل های رمزنگاری برای برچسب‌های RFID بر اساس مسأله سخت غیر متعارف LPN بحث می کنیم. 


قدسیه کریمی، مرتضی عادلی، محمدعلی هادوی،
دوره ۱۳، شماره ۲ - ( ۱۰-۱۴۰۳ )
چکیده

با افزایش روز افزون استفاده از برچسب های RFID، نیاز به پروتکل های خاص برای مدیریت و ارتباط با این برچسب ها افزایش می یابد. در این بین، پروتکل انتقال مالکیت اشیاء که امنیت و حریم خصوصی اشیا را ً برای مالک جدید پس از تغییر مالکیت تأمین می کند، از اهمیت بسیاری برخوردار است. اخیرا یک پروتکل سبک وزن انتقال مالکیت اشیا در شبکه های RFID ارائه شده است. این پروتکل از یک تابع سبک وزن خطی برای تأمین امنیت خود استفاده می کند و طراحان این پروتکل مدعی هستند که در عین سبک وزن بودن، در مقابل حملات شناخته شده امن است. در این مقاله، ضعف های تابع استفاده شده در این پروتکل را شناسایی کرده و نشان می دهیم که این پروتکل در برابر حمله افشای راز آسیب پذیر است. همچنین نشان می دهیم که حداکثر با ۴ × L مرتبه اجرای پروتکل (L طول کلید است)، می توان با شنود داده های دریافتی، اطلاعات لازم را برای اجرای این حمله بدست آورد و سپس کلیدهای مشترک استفاده شده در پروتکل را بازیابی نمود.


صفحه 1 از 1     

دوفصل نامه علمی  منادی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات( افتا) Biannual Journal Monadi for Cyberspace Security (AFTA)
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 4703