[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
آمارنشریه::
نمایه سازی::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شاپا
شاپای چاپی: 3047-2476
..
آمار نشریه

مقالات منتشر شده: 153
نرخ پذیرش: 62.7
نرخ رد: 37.3
میانگین داوری: 196 روز
میانگین انتشار: 42 روز

..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای Hb

دکتر نصور باقری، اقای رضا آقامحمدی،
دوره ۳، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۳ )
چکیده

سامانهRFID  با استفاده از ارتباطات مبتنی بر فرکانس‌های رادیویی امکان شناسایی خودکار ، ردیابی و مدیریت اشیاء، انسان و حیوان را فراهم می‌نماید . عملکرد RFID  وابسته به دو دستگاه برچسب و باز خوان است که جهت برقراری ارتباط بین یکدیگر از امواج رادیویی استفاده می‌نمایند. برای برقراری ارتباط امن بین برچسب و باز خوان از پروتکل های رمز نگاری استفاده می شود. مبنای اساسی برای امنیت یک پروتکل رمزنگاری بر اساس پیچیدگی محاسباتی مسأله است. به طور واضح‌تر یک پروتکل رمز نگاری زمانی امن گفته می شود که شکستن امنیت ، به طور محاسباتی معادل حل یک مسأله خیلی سخت باشد . در این مقاله، در مورد مزایای استفاده از طراحی پروتکل های رمزنگاری برای برچسب‌های RFID بر اساس مسأله سخت غیر متعارف LPN بحث می کنیم. 


شادیه عزیزی، مائده عاشوری تلوکی، حمید ملا،
دوره ۵، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۵ )
چکیده

در خدمات میتنی بر مکان با توجه به موقعیت مکانی کاربران، خدمات ارائه می‌­شود. این خدمات می­تواند توسط یک فرد یا گروهی از افراد استفاده شود؛ در هر دو حالت لازم است، مکان افراد برای فراهم‌­کنندۀ خدمات آشکار شود، بنابراین به‌­منظور تأمین امنیت کاربران، لازم است حریم مکانی آنها حفظ شود. از این رو راه‌کارهایی برای حفظ حریم مکانی افراد در هنگام استفاده از خدمات مبتنی بر مکان ارائه شده‌­اند. در این مقاله راه‌کارهای حفظ حریم مکانی گروهی از کاربران در هنگام استفاده از خدمات مبتنی بر مکان بررسی شده‌­اند که در آنها، گروهی از کاربران با حفظ حریم مکانی قصد استفاده از خدمات مبتنی بر مکان را دارند. راه­‌کارهای موجود در دو دسته طبقه‌­بندی و بررسی شده‌اند؛ دستۀ نخست راه‌کارهای فردی هستند که حریم مکانی فرد را با همکاری گروه کاربران مجاور حفظ می­‌کنند و دستۀ دوم راه‌کارهای گروهی یافتن نزدیک‌­ترین همسایۀ گروهی با حفظ حریم مکانی هستند. در ادامه، روش­‌های موجود از نظر کارایی و امنیت مقایسه­ شده و چالش‌­های آن­ها بررسی می‌­شود؛ درنهایت پیشنهادهایی برای راه‌­کارهای آینده ارائه خواهد شد.


عاطفه مرتضوی، فرهاد سلیمانیان قره چپق،
دوره ۸، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۸ )
چکیده

در دنیای امروزی، رایانامه یکی از روش‌های ارتباطات سریع است و یکی از معضلات رایانامه، هرزنامه‌ها هستند که در سال‌های اخیر رشد فراوانی داشته‌اند. هرزنامه نه­تنها باعث آسیب­رساندن به منافع کاربران، مصرف زمان و پهنای باند می‌شوند، بلکه به­عنوان تهدیدی برای بهره‌وری، قابلیت اطمینان و امنیت شبکه شده‌اند. هرزنامه‌نویس‌ها همیشه سعی می‌کنند راه‌هایی برای فرار از فیلترهای موجود بیابند؛ بنابراین فیلترهای جدید برای تشخیص هرزنامه‌ها نیاز به توسعه دارند. بیشتر این فیلترها از ترکیبی از چندین روش مانند روش‌های سیاه و سفید، استفاده از واژه‌های کلیدی، فیلترهایی بر پایه قانون، روش‌های یادگیری ماشین و غیره برای شناسایی دقیق‌تر هرزنامه‌ها بهره می‌برند. در این مقاله، مدلی جدید با استفاده از دو الگوریتم قدرتمند K نزدیک­ترین همسایه و الگوریتم بهینه‌سازی ازدحام ذرات برای شناسایی هرزنامه‌ها ارائه شده است که از الگوریتم بهینه‌سازی اجتماع ذرات برای انتخاب ویژگی و از الگوریتم K نزدیک­ترین همسایه برای دسته‌بندی استفاده شده است. شبیه‌سازی برروی مجموعه­داده spambase اجرا شده و کارایی مدل پیشنهادی با استفاده از معیارهای صحت[۱]، دقت[۲],  فراخوانی[۳] و F-measure ارزیابی شده است. نتایج نشان می‌دهد که مدل پیشنهادی در مقایسه با مدل‌های مشابه و از خود الگوریتم‌های پایه بهتر عمل کرده و کارایی بهتری دارد.

[۱] Accuracy
[۲] Precision
[۳] Recall


صفحه 1 از 1     

دوفصل نامه علمی  منادی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات( افتا) Biannual Journal Monadi for Cyberspace Security (AFTA)
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 4710