[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
آمارنشریه::
نمایه سازی::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شاپا
شاپای چاپی: 3047-2476
..
آمار نشریه

مقالات منتشر شده: 153
نرخ پذیرش: 62.7
نرخ رد: 37.3
میانگین داوری: 196 روز
میانگین انتشار: 42 روز

..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای محاسبات ابری

دکتر محمود دی پیر، آقای رحیم یزدانی،
دوره ۳، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۳ )
چکیده

سازمان ها برای امن سازی دارائی های اطلاعاتی شان،بایستی از معماری امنیتی سازمان بهره ببرند. الگوهای امنیتی روش خوبی برای ساختن و تست کردن مکانیزم های جدید امنیتی است. به عنوان مثال الگوی امنیت سازمانی، نمونه ای از معماری مدل محور است که در پی حل مشکلات امنیتی سیستم های اطلاعاتی است. دراین پژوهش کاربردی بارویکرد کیفی و روش تحقیق توصیفی تحلیلی،با مطالعه مبانی نظری ومصاحبه باخبرگان نمونه ای از الگوی امنیت سازمانی مدل محور در قالب Software as a Service امن ، تبیین می شود تا سازمان ها موقع برون سپاری برای حفاظت از دارائی اطلاعاتی شان مورد بهره برداری قرار دهند. همچنین یکی از کاربردهای رایانش ابری، استفاده موثر ازمنابع محاسباتی است ولی مباحث امنیتی مرتبط با آنها مانعی برای سازمان ها و افراد است. در این پژوهش به  بررسی مشکلات امنیتی ابرهایی که سکو را به عنوان خدمت عرضه می کنند نیز پرداخته می شود. این مشکلات که در زمینه کنترل دسترسی،حریم خصوصی ، پیوستگی خدمات ،حفاظت توامان از کاربر و ارائه دهنده است، احصاء و طبقه بندی شده و اقدامات متقابل لازم مورد بحث قرار می گیرد.


متین چیرگی، دکتر نیما جعفری نویمی پور،
دوره ۴، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۴ )
چکیده

رایانش ابری به عنوان یکی از فناوری‌های پیشرفته در جوامع امروزی مطرح می‌باشد و یکی از مزیت‌های مهم آن کاهش هزینه‌های زیرساختی است. امروزه رایانش ابری توسط طیف گستردهای از سازمانها مورد استفاده قرار می‌گیرد و به سرعت به یک سرویس محاسباتی مهم در اینترنت تبدیل شده است. اعتماد یکی از چالش های مهم در حوزه رایانش ابری محسوب می‌شود که نقش مهمی در عملکرد سیستم دارد، اعتماد به عنوان یک راه‌حل امنیتی در برابر موجودیت‌های مخرب است. موجودیت‌های­ مخرب با قرار دادن پیام های غلط و نطرات غیر واقعی در شبکه موجب گمراهی موجودیت‌های دیگر می‌شوند که بایستی در شبکه شناسایی شده و در نهایت حذف شوند. انتظار می‌رود اکثریت این موجودیت ها در شبکه، مورد شناسایی قرار گیرند. در این مقاله روشهای متفاوتی برای شناسایی موجودیت‌های مخرب با استفاده سه معیار اندازه‌گیری همبندی درجه وارده، درجه‌ خارجه و اعتبار ارائه شده اند که بر اساس ارزیابی های صورت گرفته این روش ها قادر به شناسایی %۹۲ از موجودیت‌های مخرب هستند.  


انیسه نجفی، مجید بیات، حمید حاج سید جوادی،
دوره ۷، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۷ )
چکیده

رشد تولید داده، ظرفیت‌ها و نیازمندی‌هایی را در جهان به همراه دارد. از یک سو، نگهداری داده‌های تولید ­شده، امکان به­کارگیری مجدد و تحلیل روی داده‌ها را فراهم می‌کند که منجر به تولید علم داده می‌شود؛ از سوی دیگر، حجم زیاد داده‌ها، نیازمند فضای ذخیره‌سازی و امکان جستجو برای بهره برداری از آن‌ها است. محاسبات ابری، یک مدل فناورانه و عملیاتی است که محدودیت‌های ذخیره‌سازی و محاسباتی را در نگهداری و بهره برداری از داده‌ها مرتفع می‌کند. همین­طور رمزگذاری جستجوپذیر به­عنوان یک روش پرکاربرد مبتنی بر محاسبات ابری، علاوه­بر حفظ امنیت داده‌ها، امکان جستجو روی آن‌ها را فراهم می‌کند. در این مقاله، روش‌های رمزگذاری جستجوپذیر، همراه با محدودیت‌ها و قابلیت‌های هر یک از آن‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد.  در پایان، توضیحاتی درباره چگونگی به­کارگیری  رمزگذاری جستجوپذیر در داده‌های پزشکی ارائه می‌شود.


صفحه 1 از 1     

دوفصل نامه علمی  منادی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات( افتا) Biannual Journal Monadi for Cyberspace Security (AFTA)
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 4710