۴ نتیجه برای ماشین بردار پشتیبان
حسین قرایی گرکانی، بابک رحمانی،
دوره ۳، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۳ )
چکیده
در سالهای اخیر پرداخت الکترونیکی، رشد سریعی در میان فعالیتهای اینترنتی داشته است؛ بهطوری که امروزه بهدلیل سرعت، کارایی، کاهش هزینهها و سهولت دسترسی، مشتریان زیادی را به خود جذب کرده است. کارتهای اعتباری یکی از پرکاربردترین ابزارهای پرداخت و مبادلات الکترونیکی هستند. در این پژوهش شناسایی و استخراج ویژگیهای تراکنشهای تقلبی در تشخیص تقلب و بهدنبال آن طبقهبندی صحیح آنها به دو طبقه قانونی و تقلبی با استفاده از ماشین بردار پشتیبان و اعتبارسنجی متقابل انجام شده است. نتایج ارزیابیهای این روش نسبت به روشهای انجامشده، حاکی از بهبود تشخیص در تقلب است؛ بهطوری که خطاهای منفی کاذب، کاهش قابل ملاحظهای به میزان ۷۷% داشته و بهدنبال آن هزینهها ۸۸% کاسته میشوند و نرخ تشخیص تقلب ۱۱% افزایش پیدا میکند.
نرگس صالح پور، محمد نظری فرخی، ابراهیم نظری فرخی،
دوره ۳، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۳ )
چکیده
چکیده : سیستم تشخیص نفوذ یکی از مهمترین مسائل در تأمین امنیت شبکههای کامپیوتری است. سیستمهای تشخیص نفوذ در جستجوی رفتار مخرب، انحراف الگوهای طبیعی و کشف حملات به شبکه-های کامپیوتری میباشند. این سیستمها نوع ترافیک مجاز از ترافیک غیرمجاز را تشخیص میدهند. از آن-جا که امروزه تکنیکهای دادهکاوی به منظور تشخیص نفوذ در شبکههای کامپیوتری مورد استفاده قرار میگیرند. در این تحقیق نیز، روشی مبتنی بر یادگیری ماشین جهت طراحی یک سیستم تشخیص نفوذ ارائه شده است. یکی از ویژگیهای شبکههای عصبی و سیستمهای یادگیری ماشین، آموزش بر اساس دادههای آموزشی است. در این تحقیق برای تشخیص نفوذ از یادگیری ماشین با خاصیت یادگیری روی ویژگیها با استفاده از تئوری راف که دارای ضریب همبستگی بیشتری است، بهکار گرفته میشود. برای آموزش و ارزیابی روش پیشنهادی از مجموعه دادهی KDD CUP ۹۹ استفاده شده است. بنابراین دقت روش پیشنهادی را با الگوریتم یادگیری بر پایهی تمام ویژگیها، شبکه عصبی خودسازمانده و درخت تصمیمگیری مقایسه میکند. نتایج شبیهسازی نشان میدهد، سیستم پیشنهادی مبتنی بر تئوری راف دارای دقت بالا و سرعت تشخیص مناسب است.
مصطفی سبزه کار، مجتبی سبزه کار، سید ابوالفضل اسلامی، علی مهری خانیکی،
دوره ۱۰، شماره ۱ - ( ۶-۱۴۰۰ )
چکیده
ربات های وب، برنامه هایی هستند که به طور خودکار و به صورت بازگشتی اطلاعات و محتوای وب سایت ها را بازبینی می نمایند. برخی از این ربات ها نقش مخربی دارند. بنابراین، تشخیص ربات های وب از جمله مهم ترین چالش ها در زمینه امنیت وب است. در این مقاله به ارائه یک روش جدید ترکیبی بر مبنای ماشین های بردار پشتیبان فازی با هدف افزایش کارایی در تشخیص ربات های وب پرداخته شده است. به این منظور از سه روش ماشین بردار پشتیبان فازی استفاده شده و توابع تعلق آنها به منظور افزایش دقت پیش بینی، با یکدیگر ترکیب شده است. نتایج روش پیشنهادی با ماشین بردار پشتیبان استاندارد و همچنین هر یک از سه ماشین بردار پشتیبان فازی مورد استفاده، مقایسه شده است. معیارهای مورد مقایسه، دقت، ویژگی و حساسیت می باشد. نتایج حاکی از برتری روش پیشنهادی در معیارهای مورد بررسی نسبت به الگوریتم های مورد مقایسه در این مقاله است.
سیدامید آذرکسب، ، ،
دوره ۱۱، شماره ۱ - ( ۶-۱۴۰۱ )
چکیده
مه، ابر نزدیک به زمین است. اجزای مه و ابر مکمل یکدیگر می باشند. این اجزا سرویس های وابسته به یکدیگر و با مزایای دو جانبه را، برای ایجاد ارتباطات، پردازش، کنترل و ذخیره سازی در سراسر شبکه فراهم می کنند. حمله به گره مه همانند حمله به ابر، از درجه اهمیت بالایی برخوردار است. از آنجایی که گره مه منابع محدودتری را در اختیار دارد بیشتر مورد توجه و هدف نفوذی ها قرار می گیرد. علاوه بر این، گره های مه برای مهاجمان جذاب تر هستند، زیرا آنها توان محاسباتی کمتری داشته و نسبت به ابر در مکان نزدیک تری به مهاجم قرار دارند. اما نکته کلیدی این است که دسترسی به منابع محدود، نجات گره مه را آسان تر می کند؛ زیرا مه پیچیدگی های ابر را نداشته و به راحتی می توان سیستم تشخیص نفوذ را بر روی آن اجرا کرد. ما در این مقاله با تمرکز بر محدودیت منابع در گره مه، به ابداع روشی برای نجات گره مه می پردازیم. در روش پیشنهادی از تکنیک ماشین بردار پشتیبان استفاده می شود. از مزایای استفاده از ماشین بردار پشتیبان می توان به گرفتار نشدن در دام بهینه های محلی، حل مسئله بیش برازش و سهولت در کار با داده های با ابعاد بالا اشاره داشت. بر اساس تحقیقات انجام شده، ماشین بردار پشتیبان بیشترین و پرکاربردترین روش یادگیری ماشین استفاده شده برای مقالات امنیتی اینترنت اشیاء، در ادبیات موجود است. در این مقاله جهت انجام آزمایش ها، طبق آمارهای جهانی منتشر شده، مهم ترین دسته حملات وب، یعنی حملات تزریق رخنه مورد توجه قرار می گیرد. میانگین دقت تشخیص به دست آمده و نتایج ارزیابی ها بیانگر کارایی قابل قبول روش پیشنهادی می باشد.