[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
آمارنشریه::
نمایه سازی::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شاپا
شاپای چاپی: 3047-2476
..
آمار نشریه

مقالات منتشر شده: 152
نرخ پذیرش: 62.5
نرخ رد: 37.5
میانگین داوری: 194 روز
میانگین انتشار: 41 روز

..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای ریسک

سپیده نیک منظر، محمد حسام تدین،
دوره ۶، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۶ )
چکیده

با توجه به استفاده روزافزون از سامانه‌های هوشمند همراه در بین اقشار مختلف جامعه و قابلیت‌های بسیاری که دستگاه‌های تلفن همراه در اختیار کاربران قرار می‌دهند، تضمین امنیت سامانه‌های هوشمند همراه حائز اهمیت است. یکی از مواردی که امنیت سامانه‌های هوشمند را به‌خطر می‌اندازد، کانال‌های عرضه و توزیع برنامک‌ها یا «فروشگاه‌های برنامک» هستند. بسیاری از سازمان‌ها به یک روش ارزیابی ریسک جهت حفاظت از دارایی‌های خـود نیاز دارند؛ لذا، شناسایی ریسک‌های امنیتی موجود در زیست بوم توزیع برنامک ضروری است. هدف این مقاله، شناسایی تهدیدها، آسیب‌پذیری‌ها و مهمترین ریسک‌های امنیتی در حوزه توزیع برنامک‌های سامانه هوشمند همراه است. ابتدا مدلی از زیست‌بوم برنامک ارائه شده و سپس تهدیدات امنیتی براساس تحلیل STRIDE معرفی می‌شوند. در انتها نیز ریسک‌های امنیتی موجود در زیست‌بوم توزیع برنامک‌ها شناسایی خواهند شد. 


مهندس مهسا امیدوار، مهندس نسرین تاج نیشابوری، مهندس حسن کوشککی، دکتر شقایق نادری،
دوره ۶، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۶ )
چکیده

   امروزه سامانه جویشگرهای بومی را می‌توان یکی از شاخص‌های توسعه صنعت فناوری اطلاعات در همه کشورها به ‌حساب آورد. از این رو موضوع ایمن­ سازی این نوع سامانه­ ها، بنا به جایگاه ویژه­ ی آن­ها در تامین دستیابی کاربران به اطلاعات درست در کم­ترین زمان ممکن، مطرح می­ گردد. موثرترین اقدامات برای تامین امنیت این نوع برنامه های کاربردی، انجام ارزیابی و مدیریت ریسک مطابق مرحله آغازین فرآیند امنیت نرم ­افزار است. این اقدامات متشکل از مجموعه­ مراحلی است که یک تیم نرم ­افزاری را در زمینه ­ی مدیریت برنامه­ های کاربردی در طی فرآیند توسعه­ یاری می ­دهد. به منظور کاهش سطح ریسک در این نوع سامانه ­ها، رویکرد پاسخ به ریسک انتخاب شده­ است. هدف اصلی این مقاله انجام ارزیابی و مدیریت ریسک مطابق اطلاعات جمع ­آوری شده بر مبنای پرسشنامه طراحی شده­ است. همچنین به­ منظور شناسایی ریسک­ های مهم از متدولوژی NIST و کنترل­ های امنیتی استفاده و نتایج محاسبات سطح ریسک­ های مهم نیز به تفکیک حوزه ­های شناخته شده ارائه شده است.


راضیه اسکندری، الهه معتمدی،
دوره ۷، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۷ )
چکیده

استفاده گسترده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در سامانه‌های کنترل صنعتی، این سامانه‌ها را در معرض حملات سایبری قرار داده است. با توجه به این‌که قدم نخست در ارائه راه‌حل امنیتی، شناخت تهدیدها و آسیب‌پذیری‌های یک سامانه است، در این مقاله مروری کلّی بر امنیت سامانه‌های کنترل صنعتی و تبیین حملات سایبری از گذشته تا به حال خواهیم داشت. در راستای ارزیابی بهتر ریسک در حملات، در این مقاله ملاک‌های هدف حمله، منطقه حمله، روش و تأثیر حمله را بررسی کرده و در تحلیل امنیتی سایبری مرتبط با زیرساخت‌های حیاتی و سامانه‌های اسکادا، این حوادث را بر مبنای پارامترهای یادشده نمایه­سازی می‌کنیم. این نمایه­سازی، دید روشنی از مهم‌ترین حوادث امنیتی مطرح در سامانه‌های اسکادا فراهم کرده و در تببین راه‌برد‌های مناسب جهت پیش‌گیری و مقابله با حملات امنیتی، مفید واقع خواهد شد.


صفحه 1 از 1     

دوفصل نامه علمی  منادی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات( افتا) Biannual Journal Monadi for Cyberspace Security (AFTA)
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 4710