[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
آمارنشریه::
نمایه سازی::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شاپا
شاپای چاپی: 3047-2476
..
آمار نشریه

مقالات منتشر شده: 154
نرخ پذیرش: 62.7
نرخ رد: 37.3
میانگین داوری: 196 روز
میانگین انتشار: 48 روز

..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای حمله تحلیل توان

جواد علیزاده، محسن صدیقی، هادی سلیمانی،
دوره ۸، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۸ )
چکیده

پیشرفت فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی در عصر حاضر سبب استفاده از سامانه‌های نوین مانند تلفن همراه هوشمند شده است. این سامانه‌‌ها که دسترسی و آزادی عمل بیشتری در مقایسه با سایر سامانه‌ها به مهاجم می‌دهند، منجر به تعریف مدل رمزنگاری جعبه سفید می‌شوند. در این مدل تلاش می‌شود تا کلید رمزنگاری در یک نوع پیاده‌سازی الگوریتم رمزنگاری پنهان شود. روش تحلیل محاسبات تفاضلی یک نوع حمله کانال جانبی است که روی طرح‌های رمزنگاری جعبه سفید مطرح شده است. اهمیت این روش تحلیل از این جهت قابل تأمل است که توانست تمام طرح‌های جعبه سفید ارائه‌شده در زمان خودش را بشکند. روش تحلیل محاسبات تفاضلی که یک روش تحلیل نرم‌افزاری است، شباهت­هایی با روش تحلیل توان تفاضلی دارد که یک نوع حمله کانال جانبی شناخته‌شده در حوزه سخت­افزاری است. در این مقاله به معرفی اصول کلی و نحوه انجام عملی روش تحلیل محاسبات تفاضلی پرداخته شده است. برای این منظور ابتدا این روش تحلیل به‌صورت نظری معرفی، سپس مراحل انجام آن تشریح می­‌شود.

حمید قنبری، بهروز خادم، محمد جدیدی،
دوره ۱۱، شماره ۱ - ( ۶-۱۴۰۱ )
چکیده

کاربرد رمزهای سبک وزن و کم مصرف در اینترنت اشیا اجتناب ناپذیر شده است. اخیرا Midori۶۴ به دلیل مصرف توان بسیار کم در بین سایر رمزهای سبک وزن مورد توجه زیادی قرار گرفته است. امنیت Midori۶۴ از طرف حملات مختلفی از جمله حملات کانال جانبی مورد تهدید قرار گرفته است. یکی از انواع حملات کانال جانبی حمله تحلیل توان همبستگی است که در آن مهاجم با استفاده از نشت توان تراشه رمزنگاری و در حین اجرای الگوریتم، داده ی در حال پردازش و عملیات در حین اجرا می تواند کلید رمزنگاری را کشف کند. نقاب گذاری در برابر حملات تحلیل توان به عنوان یکی از موثرترین روش های مقاوم سازی الگوریتم های رمزنگاری شناخته شده است. هدف از نقاب گذاری بر هم زدن رابطه بین توان مصرفی و عملیات در حال انجام است. در این مقاله یک نسخه پیاده سازی شده رمز Midori۶۴ روی میکروکنترلر AVR مدل Atmega۳۲ مورد حمله تحلیل توان همبستگی قرار گرفته و کلید رمزنگاری با ۳۰۰ بلوک متن اصلی کشف شده است. پس از مقاوم سازی Midori۶۴ با روش نقاب گذاری بولی، مجددا این حمله انجام شده و نتایج به دست آمده از آزمایشات نشان داده که روش نقاب گذاری بولی می تواند مانع کشف کلید شود.

کیوان خورمهر، جواد علیزاده، محسن جهانبانی،
دوره ۱۳، شماره ۲ - ( ۱۰-۱۴۰۳ )
چکیده

حملات کانال جانبی مانند حمله تحلیل توان یک تهدید برای امنیت کاربردهای یک رمز قالبی روی سخت افزار هستند. حمله تحلیل توان را می توان به سه روش ساده، مبتنی بر تفاضلات داده ها و مبتنی بر همبستگی داده ها انجام داد. در این مقاله امنیت رمز قالبی SPEEDY در برابر حمله تحلیل توان مورد بررسی قرار می گیرد. برای این منظور ابتدا در بخش اول مقاله نشان داده می شود که لایه غیرخطی رمز قالبی SPEEDY در برابر حمله تحلیل توان نشت دارد. به طوری که با پیاده سازی سخت افزاری آن و استفاده از ۱۰۰۰ نمونه ورودی، می توان حمله کشف کلید انجام داد. در بخش دوم مقاله به موضوع مقاوم سازی رمز قالبی SPEEDY در برابر حمله تحلیل توان پرداخته شده و با استفاده از روش نقاب گذاری مبتنی بر دامنه یا DOM، یک روش پیاده سازی امن برای این رمز پیشنهاد می شود. با استفاده از ابزار سیلور و روش آزمون T نشان داده می شود که نسخه مقاوم سازی رمز قالبی SPEEDY، ضعف ها و نشتی های مربوط به نسخه اصلی در برابر حمله تحلیل توان را ندارد

صفحه 1 از 1     

دوفصل نامه علمی  منادی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات( افتا) Biannual Journal Monadi for Cyberspace Security (AFTA)
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 4710