[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
آمارنشریه::
نمایه سازی::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شاپا
شاپای چاپی: 3047-2476
..
آمار نشریه

مقالات منتشر شده: 153
نرخ پذیرش: 62.7
نرخ رد: 37.3
میانگین داوری: 196 روز
میانگین انتشار: 42 روز

..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای حملات سایبری

دکتر محمود دی پیر، خانم مژگان قصابی،
دوره ۵، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۵ )
چکیده

در سال‌های اخیر، شبکه‏های نرم افزار محور به منظور انعطاف و برنامه‏پذیری بیشتر در شبکه های کامپیوتری مطرح شده‌ و به سرعت در شبکه‏های زیر‏ساختی و مراکز داده به کار گرفته شده‌اند. استفاده از اینگونه شبکه‌ها مزایایی چون مقیاس پذیری، کاهش ترافیک کنترلی، استفاده بهینه از پهنای باند، مهندسی ترافیک بهتر و غیره را داراست؛ که همگی این مزایا ریشه در قابلیت برنامه‏پذیری این شبکه‌ها دارند. در کنار این مزایا، چالش‏های امنیتی نیز وجود دارند که اغلب از همین قابلیت‏ها‏ نشأت می‏گیرند. وجود این چالش‌ها، اطمینان پذیری شبکه‌های نرم افزار محور را در ‏مقابل شبکه‌های سنتی کاهش می‌دهند؛ بنابراین شبکه های نرم افزار محور در صورتی که بر اساس یک معماری امن طراحی نشوند در مقابل حملات سایبری شناخته شده‌ای چون حمله منع خدمت توزیع شده، جعل و سرقت داده‏ها بسیار آسیب پذیر خواهند بود، اما به منظور مقابله با این چالش‌ها، راهکارهایی ارائه شده است. در این مقاله چالش‌های امنیتی شبکه‌های نرم افزار محور را به صورت ساختاری بررسی کرده و راهکارهای ارائه شده برای آنها را توصیف خواهیم کرد. علاوه بر این، کاربردهای امنیتی این نوع شبکه‌ها مانند ایجاد و جداسازی ترافیک شبکه‌های مجازی، کنترل دسترسی بر روی جریان‏های داده و مسیریابی امن را بررسی کرده و در نهایت چگونگی شبیه سازی حملات به منظور انجام تست های امنیتی را به کمک شبیه‏ساز اینگونه شبکه‌ها، بررسی می‏کنیم.


راضیه اسکندری، الهه معتمدی،
دوره ۷، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۷ )
چکیده

استفاده گسترده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در سامانه‌های کنترل صنعتی، این سامانه‌ها را در معرض حملات سایبری قرار داده است. با توجه به این‌که قدم نخست در ارائه راه‌حل امنیتی، شناخت تهدیدها و آسیب‌پذیری‌های یک سامانه است، در این مقاله مروری کلّی بر امنیت سامانه‌های کنترل صنعتی و تبیین حملات سایبری از گذشته تا به حال خواهیم داشت. در راستای ارزیابی بهتر ریسک در حملات، در این مقاله ملاک‌های هدف حمله، منطقه حمله، روش و تأثیر حمله را بررسی کرده و در تحلیل امنیتی سایبری مرتبط با زیرساخت‌های حیاتی و سامانه‌های اسکادا، این حوادث را بر مبنای پارامترهای یادشده نمایه­سازی می‌کنیم. این نمایه­سازی، دید روشنی از مهم‌ترین حوادث امنیتی مطرح در سامانه‌های اسکادا فراهم کرده و در تببین راه‌برد‌های مناسب جهت پیش‌گیری و مقابله با حملات امنیتی، مفید واقع خواهد شد.

الناز کتانچی، بابک پورقهرمانی،
دوره ۹، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۹ )
چکیده

 
همه گیری COVID-۱۹ یک رویداد قابل توجه و بی‌سابقه بود که زندگی میلیاردها شهروند را در سطح جهان تغییر داد و نتیجه‌ی آن چیزی بود که از نظر هنجارهای اجتماعی و نحوه زندگی و کار با عنوان جدید شناخته می‌شود. گذشته از تأثیر خارق العاده بر جامعه و تجارت به طور کلی، این همه گیری مجموعه‌ای از شرایط منحصر به فرد مربوط به جرایم اینترنتی را ایجاد کرد که جامعه و تجارت را نیز تحت تأثیر قرار داد. افزایش اضطراب ناشی از این بیماری همه گیر، احتمال موفقیت حملات سایبری را با افزایش تعداد و دامنه حملات سایبری افزایش می‌دهد. این مقاله، همه گیری COVID-۱۹ را از منظر جرایم اینترنتی تجزیه و تحلیل کرده و طیف وسیعی از حملات سایبری را که در سطح جهانی در طی همه گیری تجربه کرده‌اند، برجسته می‌کند. حملات سایبری در چارچوب رویدادهای مهم جهانی تجزیه و تحلیل می‌شوند تا شیوه عمل حملات سایبری را آشکار سازند. این تحلیل نشان می‌دهد که چگونه به دنبال چیزی که به نظر می‌رسد فاصله زیادی بین شیوع ابتلا به همه گیری در چین و اولین حمله سایبری مرتبط با COVID-۱۹ وجود دارد، حملات به طور پیوسته، شیوع بیشتری پیدا می‌کنند تا جایی که در بعضی از روزها، ۳ یا ۴ حمله سایبری منحصر به فرد گزارش می‌شد. این تحلیل با استفاده از بررسی‌ها در کشور انگلستان به عنوان یک مطالعه موردی نشان می‌دهد که چگونه مجرمان اینترنتی از وقایع مهم و اطلاعیه‌های دولتی برای ساخت و طراحی دقیق کمپین‌های جرایم اینترنتی استفاده می‌کنند.

صفحه 1 از 1     

دوفصل نامه علمی  منادی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات( افتا) Biannual Journal Monadi for Cyberspace Security (AFTA)
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 4710