[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
آمارنشریه::
نمایه سازی::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شاپا
شاپای چاپی: 3047-2476
..
آمار نشریه

مقالات منتشر شده: 154
نرخ پذیرش: 62.7
نرخ رد: 37.3
میانگین داوری: 196 روز
میانگین انتشار: 48 روز

..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۴ نتیجه برای حفظ حریم خصوصی

مهندس حمیدرضا ارکیان، مهندس عاطفه پورخلیلی، مهندس حمیدرضا خوش اخلاق،
دوره ۴، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۴ )
چکیده

با ظهور اینترنت نحوه­ ارتباط انسان­ ها با یکدیگر دستخوش انقلابی بنیادین گردید. موج دوم توسعه­ ی اینترنت دیگر در مورد انسان­ ها نیست، بلکه در مورد دستگاه­ های به هم متصل هوشمند خواهد بود. با اینکه بیش از یک دهه از مطرح شدن مفهوم "اینترنت اشیاء" می­ گذرد، اما به دلایل مختلفی همچون عدم توسعه فناوری­ های مورد نیاز و وجود چالش امنیت، توسعه این مفهوم با کندی مواجه بوده است. هنگامی­ که ما در محیط­ های هوشمند و فناوری­ هایی مثل اینترنت اشیاء درحال تحقیق هستیم، باید زمان و انرژی مضاعفی را صرف شناخت چالش ­های امنیتی و راهکارهای موجود کنیم. در این مقاله تلاش می­ شود با رویکردی سیستمی به بررسی تهدیدات و مخاطرات موجود در حوزه امنیت و حریم خصوصی اینترنت اشیاء پرداخته و همچنین مروری بر راه­ حل­های پیشنهاد شده در منابع و مقالات علمی ارائه شود. در انتها نیز فرصت­ های تحقیقاتی باقیمانده در این حوزه بررسی می­ گردد.


آقای مهدی صادق پور، دکتر رضا ابراهیمی آتانی،
دوره ۵، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۵ )
چکیده

با گسترش خدمات الکترونیکی و سهولت در جمع‌آوری و ذخیره‌سازی داده‌ها، حجم وسیعی از اطلاعات افراد در قالب رکوردهایی درون پایگاه‌داده سازمان‌های خصوصی و دولتی ذخیره شده است. این رکوردها به‌طورمعمول شامل اطلاعات حساس شخصی از جمله میزان درآمد و نوع بیماری هستند که باید از خارج از دسترس سایرین نگه داشته شود. اگر مخفی‌کردن اطلاعات حساس رکوردها به‌درستی انجام گیرد، تأثیر مخربی در سودمندی داده‌ها ندارد؛ زیرا دراکثر مواقع دریافت‌کنندگان داده به‌دنبال مشخصات افراد و داده‌های سطح رکورد نیستند و می‌خواهند قوانین و الگوهایی کلی و در سطح مجموعه‌داده به‌دست بیاورند. "حفظ حریم خصوصی در انتشار داده‌ها" راه‌کارهایی برای تضمین محرمانه‌ماندن اطلاعات حساس یک مجموعه‌داده در هنگام انتشار آن در محیطی غیر قابل اعتماد است. در این فرایند سعی بر آن است که ضمن مخفی‌نگه‌داشتن اطلاعات حساس، داده‌های منتشر‌شده همچنان برای عملیات کشف دانش مفید باقی بماند. این نوشتار با هدف مرور روش‌های حفظ حریم خصوصی داده‌ها به نگارش درآمده است.


محمد حسین نوراله زاده، احمد غلامی، رضا علیمرادی،
دوره ۹، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۹ )
چکیده

با پیدایش رایانش ابری، مالکان داده تمایل دارند تا داده‏های خود را را به سرورهای ابری بسپارند و به کاربران اجازه دهند تا در صورت لزوم به داده‏ها دسترسی پیدا کنند. با این حال، برون سپاری داده‏های حساس مسائل حریم خصوصی را به دنبال خواهد داشت. رمزگذاری داده‏ها قبل از برون سپاری، مسائل حریم خصوصی را حل می‏کند، اما در این حالت، قابلیت جستجو در داده‏ها را از دست خواهیم داد. برای دستیابی به این قابلیت یعنی جستجو در داده‏های رمزگذاری شده بدون به خطر انداختن حریم خصوصی، طرح‏های رمزگذاری قابل جستجو (SE) پیشنهاد شده است. با این روش هم از از اطلاعات حساس کاربر محافظت می‏شود و هم قابلیت جستجو در داده‏های رمزگذاری شده را خواهیم داشت. در این مقاله، طرح‏های مختلف SE را مرور می‏کنیم. در این مرور، رده بندی طرح‏های SE را ارائه می‏نماییم: رمزگذاری قابل جستجوی متقارن، رمزگذاری قابل جستجوی کلید عمومی و طرح‏های رمزگذاری قابل جستجو ویژگی مبنا، و سپس بحث مفصلی در مورد طرح‏های SE از نظر ساختار نمایه و قابلیت جستجو ارائه می‏کنیم. همچنین مقایسه‏ای درمورد تحلیل طرح‏های SE از نظر امنیت و عملکرد و کارایی ارائه شده است. علاوه بر این، در مورد چالش‏ها، مسیرهای پیشرو‏ و کاربردهای طرح‏های SE نیز صحبت کرده‏ایم.

فاطمه غلامی سبزوار، معصومه صفخانی،
دوره ۱۳، شماره ۲ - ( ۱۰-۱۴۰۳ )
چکیده

حفظ حریم خصوصی در سامانه های مراقبت بهداشتی، همواره مورد توجه بیماران و پزشکان بوده است. برای حل این مشکل پروتکل های بسیاری طراحی شده است. در این مقاله به بررسی طرح پیشنهادی نصر اصفهانی و همکاران پرداختیم و این طرح را از نظر امنیتی مورد بررسی قرار داده ایم. طرحی که آن ها پیشنهاد داده اند از یک زنجیره قالب های سلسله مراتبی سه لایه، برای ذخیره و نگهداری اطلاعات مهم پزشکی بیماران، به صورت متمرکز و ایمن، استفاده می کند. همچنین به کمک اثبات ناتراوا (ZKP) و روش امضای حلقه، نشان داده اند که طرح آنها امنیت داده های پزشکی را در برابر هم حملات داخلی و هم حملات خارجی حفظ می کند. طبق سناریوهای احتمالی، پروتکل نصر اصفهانی و همکاران توانسته است در برابر بسیاری از حملات، مانند حمله ذخیره سازی و حمله تکرار عملکرد خوبی را داشته باشد اما در برابر حمله نقض یکپارچگی آسیب پذیر است. احتمال موفقیت حملات ارائه شده در این مقاله برابر یک و پیچیدگی آن تنها یک بار اجرای پروتکل است.


صفحه 1 از 1     

دوفصل نامه علمی  منادی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات( افتا) Biannual Journal Monadi for Cyberspace Security (AFTA)
Persian site map - English site map - Created in 0.02 seconds with 32 queries by YEKTAWEB 4710