[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
آمارنشریه::
نمایه سازی::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شاپا
شاپای چاپی: 3047-2476
..
آمار نشریه

مقالات منتشر شده: 156
نرخ پذیرش: 61.8
نرخ رد: 38.2
میانگین داوری: 196 روز
میانگین انتشار: 49 روز

..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۴ نتیجه برای بهینه‌سازی

مهدی احمدی پری، میثم مرادی،
دوره ۴، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۴ )
چکیده

در سال­های اخیر، استفاده از الگوریتم­های فرااکتشافی در مسائل مختلف مورد توجه قرار گرفته است.  الگوریتم­های فرااکتشافی در حل مسائل مختلف، کارایی و عملکرد متفاوتی از خود نشان می­دهند. یک الگوریتم فرااکتشافی ممکن است برای حل یک مسئله خاص از دیگر الگوریتم­ها عملکرد بهتر و در یک مسئله دیگر عملکرد ضعیفتری از خود نشان دهند. در این تحقیق عملکرد الگوریتم­های مختلف فرااکتشافی  برای یک مسئله خاص که کشف کلیدرمز در الگوریتم رمزنگاری ویجینر است مورد بررسی  قرار گرفته و عملکرد الگوریتم­های مختلف فرااکتشافی از نظر دقت نتایج حاصل و سرعت همگرایی، مورد تحلیل رمز  قرار خواهد گرفت و بهترین الگوریتم انتخاب می­شود.


مهتاب روزبهانی، میثم مرادی، پروانه منصوری،
دوره ۵، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۵ )
چکیده

در­ریاضیات و علوم رایانه یک مساله بهینهسازی، مساله یافتن بهترین راه­حل از میان همه راه­حل‌های ممکن می‌باشد. با توجه به اهمیت مساله کوله‌پشتی درمباحث علوم­رایانه، از الگوریتم‌های مختلفی برای حل آن استفاده شده‌است. مساله کوله‌پشتی یک مساله بهگزینی ترکیبیاتی است که هدف از حل آن یافتن بیشترین سود با در نظر گرفتن ظرفیت کوله‌پشتی است. با توجه به اینکه مساله کوله‌پشتی یک مساله ماکزیمم‌سازی مقید است، دراین­تحقیق ابتدا یک مدل ریاضی در قالب یک تابع مینیمم‌سازی و بدون­قید برای این مساله  طراحی شده،  سپس این مدل روی الگوریتم‌های  بهینه‌سازی توده ذرات، کرم شب‌تاب و کلونی زنبورمصنوعی در محیط نرم­افزار متلب اجرا گردیده که نتایج نشان­می­دهد الگوریتم کلونی زنبورمصنوعی روی مدل ارائه شده نسبت به دو الگوریتم دیگر عملکرد بهتری از خود نشان داده است. مزیت مدل ارائه­شده این­است که تابع هدف مساله، به دلیل اینکه مینیمم‌سازی و بدون­قید مدل شده،  قابل پیاده‌سازی با بسیاری­از الگوریتم‌های شبه­بیولوژیکی است.


میثم مرادی، مهدی عباسی،
دوره ۷، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۷ )
چکیده

سالیان زیادی، تحلیل­رمز به‌عنوان موضوعی جذاب در جهت به‌مخاطره‌انداختن امنیت و استحکام یک الگوریتم رمزنگاری مورد­ توجه قرار گرفته است. الگوریتم رمزنگاری SDES، یک الگوریتم رمزنگاری متقارن است که عملیات رمزنگاری را با استفاده از یک کلید، انجام می­دهد. در دنیای رمزنگاری، الگوریتم­های جستجوی متعددی جهت تحلیل رمز وجود دارد. در این پژوهش از الگوریتم جستجوی حمله فراگیر به‌عنوان یک الگوریتم جستجوی کامل، از الگوریتم‌ ژنتیک به‌عنوان یک الگوریتم هوش تکاملی و از الگوریتم بهینه­سازی توده ذرات به‌عنوان یک الگوریتم هوش جمعی استفاده شده است. هم‌راستا با این الگوریتم­ها، یک الگوریتم ژنتیک پیشنهادی نیز با تنظیم و طراحی ابتکاری  پارامترها و طراحی الگوریتمی جهت کشف کلید رمز نیز معرفی و سعی شده است، عملکرد الگوریتم‌های مختلف جهت تحلیل رمز الگوریتم رمزنگاری SDES مورد ارزیابی قرار بگیرد.

عاطفه مرتضوی، فرهاد سلیمانیان قره چپق،
دوره ۸، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۸ )
چکیده

در دنیای امروزی، رایانامه یکی از روش‌های ارتباطات سریع است و یکی از معضلات رایانامه، هرزنامه‌ها هستند که در سال‌های اخیر رشد فراوانی داشته‌اند. هرزنامه نه­تنها باعث آسیب­رساندن به منافع کاربران، مصرف زمان و پهنای باند می‌شوند، بلکه به­عنوان تهدیدی برای بهره‌وری، قابلیت اطمینان و امنیت شبکه شده‌اند. هرزنامه‌نویس‌ها همیشه سعی می‌کنند راه‌هایی برای فرار از فیلترهای موجود بیابند؛ بنابراین فیلترهای جدید برای تشخیص هرزنامه‌ها نیاز به توسعه دارند. بیشتر این فیلترها از ترکیبی از چندین روش مانند روش‌های سیاه و سفید، استفاده از واژه‌های کلیدی، فیلترهایی بر پایه قانون، روش‌های یادگیری ماشین و غیره برای شناسایی دقیق‌تر هرزنامه‌ها بهره می‌برند. در این مقاله، مدلی جدید با استفاده از دو الگوریتم قدرتمند K نزدیک­ترین همسایه و الگوریتم بهینه‌سازی ازدحام ذرات برای شناسایی هرزنامه‌ها ارائه شده است که از الگوریتم بهینه‌سازی اجتماع ذرات برای انتخاب ویژگی و از الگوریتم K نزدیک­ترین همسایه برای دسته‌بندی استفاده شده است. شبیه‌سازی برروی مجموعه­داده spambase اجرا شده و کارایی مدل پیشنهادی با استفاده از معیارهای صحت[۱]، دقت[۲],  فراخوانی[۳] و F-measure ارزیابی شده است. نتایج نشان می‌دهد که مدل پیشنهادی در مقایسه با مدل‌های مشابه و از خود الگوریتم‌های پایه بهتر عمل کرده و کارایی بهتری دارد.

[۱] Accuracy
[۲] Precision
[۳] Recall


صفحه 1 از 1     

دوفصل نامه علمی  منادی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات( افتا) Biannual Journal Monadi for Cyberspace Security (AFTA)
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 32 queries by YEKTAWEB 4714