[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
آمارنشریه::
نمایه سازی::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شاپا
شاپای چاپی: 3047-2476
..
آمار نشریه

مقالات منتشر شده: 153
نرخ پذیرش: 62.7
نرخ رد: 37.3
میانگین داوری: 196 روز
میانگین انتشار: 42 روز

..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۴ نتیجه برای یادگیری عمیق

مهدیه سمیعی، وجیهه ثابتی،
دوره ۱۰، شماره ۱ - ( ۶-۱۴۰۰ )
چکیده

نهان نگاری، ابزاری برای ارتباط محرمانه و در مقابل نهان کاوی علم کشف حضور اطلاعات نهان در رسانه دیجیتال می باشد. تاکنون نهان کاوی تصاویر دیجیتالی روی ویژگی های دست ساز پیچیده متمرکز بوده اند که از جمله آن می توان به مدل معروف و موفق SRM اشاره کرد، اما امروزه با استفاده از مدل های یادگیری عمیق می توان ویژگی های را به صورت خودکار استخراج کرد به عبارت دیگر مراحل استخراج ویژگی و طبقه بندی تحت یک معماری واحد قرار گرفتند. تکنیک های نهان کاوی مختلفی در تصاویر با استفاده از الگوریتم های یادگیری عمیق از جمله شبکه های عصبی پیچشی پیاده سازی شده اند. در این مقاله، به معرفی چهار تکنیک نهان کاوی GNCNN ،Xu-NET ،Ye-NET ،YEDROUDJ-NET در این حوزه پرداخته شده است. پس از بررسی و مقایسه نتایج این چهار روش مشاهده شد که تکنیک YEDROUDJ-NET توانسته است به خطای احتمالی مشابه و در اغلب موارد کمتر از مدل SRM دست یابد. بنابراین روش های نهان کاوی مبتنی بر شبکه های عصبی پیچشی توانسته اند کارایی مشابه و حتی در مواردی بهتر از روش های نهان کاوی سنتی ارائه دهند.
محمدرضا کریمی، رسول جلیلی،
دوره ۱۰، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۴۰۰ )
چکیده

در چند سال اخیر بطور گسترده از معماری های مختلف شبکه های عصبی عمیق در ادبیات پژوهش های دسته بندی ترافیک و انگشت نگاری وب سایت استفاده شده است. دسته بندی های یاد شده بر روی ویژگی های آماری ترافیک مانند طول بسته ها و فاصله ی زمانی بین بسته ها صورت می پذیرد. ارتقا حریم خصوصی ترافیک شبکه در برابر حملات دسته بندی با الگوریتم هایی صورت می پذیرد که ترکیبی از افزایش طول (لایه گذاری) و شکستن بسته ها و اضافه کردن تاخیر در ارسال بسته را انجام می دهند. در این پژوهش به جای طراحی چنین الگوریتم هایی، با استفاده از روش های سنجش و ارزیابی مقاومت شبکه های عصبی موسوم به الگوریتم های تولید نمونه ی خصمانه با اعمال حداقل سربار اقدام به لایه گذاری بسته های جریان ترافیک شده است. یک دسته بند شبکه ی عصبی عمیق همگشتی را قبل و بعد از اعمال دفاع بر روی ترافیک، به کمک پنج الگوریتم تولید نمونه ی خصمانه، کارلینی‐ونگر، جِی.اس.ام.ای، اف.جی.اس.ام، دیپ فول و پریشیدگی سراسری، ارزیابی می کنیم. هر یک از الگوریتم ها با اضافه کردن میزان سربار متفاوت، از دقت و مثبت کاذب دسته بندی شبکه عصبی یاد شده می کاهند
محمود سعیدی، نسرین تاج، آزاده بامداد مقدم،
دوره ۱۱، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۴۰۱ )
چکیده

روش پیشنهادی جهت پیاده سازی سامانه های شناساگر ترافیک رمزی و ابزار گریز در این مقاله، روش مبتنی بر یادگیری عمیق بوده که با توجه به اهمیت استخراج بهینه و خودکار ویژگی ها از مجموعه دادگان ورودی، از شبکه ی کدگذار خودکار در فاز استخراج ویژگی استفاده شده است. سپس، خروجی لایه ی پنهان میانی این شبکه به یک شبکه عصبی پیچشی عمیق اعمال می گردد. شبکه های عصبی پیچشی عمیق با توجه به در نظر گرفتن ارتباطات مکانی میان ویژگی ها، می توانند در ارتقاء عملکرد سامانه نقش مؤثری ایفا نمایند. در نهایت، خروجی شبکه عصبی پیچشی عمیق نیز به منظور انجام فرایند طبقه بندی، به دو لایه تمام متصل اعمال می گردد. به گونه ای که تعداد نورون ها در لایه تمام متصل دوم، برابر با تعداد طبقه های مورد انتظار از سامانه خواهد بود. در قسمت اول این مقاله ابتدا به مشخصات سامانه های پیشنهادی پیاده سازی شناساگر ترافیک رمزی و ابزار گریز از نظر معماری عملیاتی و ویژگی ها اشاره خواهد شد. سپس به اختصار مشخصات شبکه های به کار رفته در پیاده سازی سامانه، و شیوه ی یکپارچه سازی آن ها جهت تشکیل سامانه ی شناساگر نهایی بیان می گردد. پس از آن، مرحله آموزشی سامانه و شیوه ی اجرای آن معرفی شده و در انتها، چگونگی تنظیم پارامترهای مدل و ساز و کارهای به کار رفته جهت بهبود عملکرد کلی سامانه و نتایج ارزیابی عملکرد آن ارائه خواهد شد.

مهندس ایمان میرزاعلی مازندرانی، دکتر نصور باقری، دکتر صادق صادقی،
دوره ۱۲، شماره ۱ - ( ۶-۱۴۰۲ )
چکیده

با گسترش روزافزون استفاده از یادگیری عمیق و شبکه های عصبی در علوم مختلف و موفقیت های حاصل از آن، در سال ۲۰۱۹ شبکه های عصبی عمیق برای تحلیل رمز تفاضلی اتخاذ شدند و پس از آن توجه فزایند های به این زمینه از تحقیقات جلب شد. اکثر تحقیقات انجام شده بر روی بهبود و بهکارگیری تمایزگرهای عصبی متمرکز هستند و مطالعات محدودی نیز در رابطه با اصول ذاتی و ویژگیهای یادگرفته شده توسط تمایزگرهای عصبی صورت گرفته است. در این مطالعه با تمرکز بر روی سه رمز قالبی Speck ، Simon و Simeck ، به بررسی فرایند و روش تحلیل رمزهای قالبی با کمک یادگیری عمیق خواهیم پرداخت. در این میان، عوامل مؤثر و مولفههای موجود در جهت دسترسی به عملکرد بهتر، واکاوی و مقایسه خواهند شد. همچنین با تشریح حملات و مقایسه نتایج، به این سوال پاسخ خواهیم داد که آیا از شبکه های عصبی و یادگیری عمیق م یتوان به عنوان یک ابزار کارا برای تحلیل رمزهای قالبی استفاده نمود یا خیر.

صفحه 1 از 1     

دوفصل نامه علمی  منادی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات( افتا) Biannual Journal Monadi for Cyberspace Security (AFTA)
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 32 queries by YEKTAWEB 4710