[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
آمارنشریه::
نمایه سازی::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شاپا
شاپای چاپی: 3047-2476
..
آمار نشریه

مقالات منتشر شده: 152
نرخ پذیرش: 62.5
نرخ رد: 37.5
میانگین داوری: 194 روز
میانگین انتشار: 41 روز

..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای کنترل دسترسی

آقا سعید رضایی، آقا محمد علی دوستاری، آقا مجید بیات،
دوره ۵، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۵ )
چکیده

محیط‌های‌ابری در دهه اخیر به عنوان یک انقلاب در صنعت IT شناخته شدهاند و سازمان‌های زیادی به‌منظور پردازش و ذخیره اطلاعات خود از این سرویس استفاده می‌کنند. با وجود رشد سریع و مزایای فراوان این سرویس، هنوز برخی از سازمان‌ها به دلیل مشکلات امنیتی و حریم‌خصوصی مرتبط با ذخیره داده‌های حساس بر روی سرورهای غیرقابل اعتماد ابری، از این سرویس استفاده نمی‌کنند. مدیریت کنترل دسترسی کاربران با استفاده از تکنیک‌های رمزنگاری یکی از روش‌های پرکاربرد و موثر برای مقابله با این مشکلات است. رمزنگاری مبتنی بر ویژگی شیوه‌ای جدید از رمزنگاری است که از ویژگی‌های توصیفی و ساختار دسترسی برای اعمال کنترل دسترسی استفاده می‌کند. در این مقاله جدیدترین روش‌های کنترل دسترسی در محیط‌های ابری که از رمزنگاری مبتنی بر ویژگی استفاده کرده‌اند، بررسی شده است. ما این پروتکل‌ها را بر اساس ویژگی‌های امنیتی و کارایی دسته‌بندی کرده‌ایم. در انتها نیز نقاط ضعف و قوت مقالات بررسی شده، آورده شده است و مقایسه امنیتی و عملکردی کاملی ارائه شده است. ​


سید علی صموتی، یاسر علمی سولا،
دوره ۹، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۹ )
چکیده

در دهه‌های اخیر، سیستم‌های نظارت تصویری گسترش فزاینده‌ای داشته که با انتشار سریع دوربین مداربسته، به‌منظور پیشگیری از جرم و مدیریت امکانات به کار می‌روند. فیلم‌های ذخیره‌شده در سیستم نظارت تصویری باید با آسودگی مدیریت شوند، اما گاهی اوقات فیلم‌ها به اشخاص غیرمجاز درز کرده یا توسط افراد غیر مشاهده می‌شوند و درنتیجه حریم‌های شخصی نقض می‌شوند. امروزه به دلیل افزایش تعداد جرائم، دوربین‌های مداربسته و سیستم‌های نظارت تصویری به یک ضرورت تبدیل‌شده‌اند؛ اما به دلیل ذخیره‌سازی ناامن و روش‌های اشتراک داده‌ها، دسترسی به فیلم‌های ذخیره‌شده توسط افراد غیرمجاز امکان‌پذیر می‌گردد. استفاده از پروتکل‌ها و تکنیک‌های امنیتی موجود در حال حاضر چندین بار توسط مهاجمان با شکست مواجه شده است. این سیستم نیازمند یک سیستم جایگزین  و یا مکمل است که نه‌تنها باید بسیار امن باشد بلکه قابلیت ‌تغییر داده ها و تصاویر نیز ممکن نباشد. تصاویر ویدیویی ایجادشده توسط دوربین‌های نظارتی نقش حیاتی در پیش‌گیری از جرم در شهرهای هوشمند ایفا می‌کند و نیاز به یک الگو و  سیستم پشتیبان برای احراز اصالت دارند..در این مقاله مروری بر روش‌ها و مقالات ارائه‌شده درزمینه کاربرد بلاکچین در سیستم‌های نظارت تصویری در باره امنیت تصاویر ذخیره شده، امنیت تصاویر ارسالی در شبکه های بی سیم، محرمانگی و حریم خصوصی در بازپخش ویدیو و مانیتورینگ زنده و کنترل دسترسی اپراتورها به واسطه بلاکچین را داریم.
مهسا رضائی، صادق دری نوگورانی،
دوره ۱۱، شماره ۱ - ( ۶-۱۴۰۱ )
چکیده

در سال های اخیر با گسترش فناوری شاهد توسعه و به کارگیری پرونده های الکترونیکی سلامت (EHR (و تأثیر آن بر روند زندگی بشر از جمله افزایش کیفیت مراقبت های درمانی، بهبود نتایج پژوهش های علمی و روش های درمانی هستیم. علی رغم تلاش های انجام شده، همچنان دسترس پذیری، امنیت و حفظ حریم خصوصی از دغدغه های بسیار مهم در این حوزه هستند. در این مقاله تلاش نموده ایم با کمک زنجیره بلوک و مزایای بالقوه ای که دارد، سامانه ای نامتمرکز و توزیع شده برای مدیریت پرونده الکترونیکی سلامت ارائه دهیم. در این سامانه اطلاعات بیمار در فضای ابری ذخیره می شود. همچنین مالک واقعی پرونده الکترونیکی، شخص بیمار است و با کمک قراردادهای هوشمند و رمزنگاری نحوه دسترسی به اطلاعات سلامتش را کنترل می کند. در راه حل پیشنهادی با کمک قرارداد هوشمند مشکل اشتراک گذاری و ذخیره سازی کلید بیمار حل شده است و چالش های ناشی از سپردن کنترل پرونده به بیمار نظیر تصمیم گیری برای بیماران زیر سن قانونی، در شرایط اضطراری و پس از فوت بیمار را برطرف نموده ایم. مقایسه باکارهای مرتبط نشان می دهد سامانه پیشنهادی بسیاری از مشکلات سامانه های رقیب را در عین حفظ سطح بالایی از حریم خصوصی مرتفع کرده است.


صفحه 1 از 1     

دوفصل نامه علمی  منادی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات( افتا) Biannual Journal Monadi for Cyberspace Security (AFTA)
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 4710