[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
آمارنشریه::
نمایه سازی::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شاپا
شاپای چاپی: 3047-2476
..
آمار نشریه

مقالات منتشر شده: 153
نرخ پذیرش: 62.7
نرخ رد: 37.3
میانگین داوری: 196 روز
میانگین انتشار: 42 روز

..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۲ نتیجه برای نوبخت

ٌصوفیا آهنج، مهسا رحمانی، زهرا صادقی گل، ویدا نوبخت،
دوره ۹، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۹ )
چکیده

برقراری امنیت در زیرساخت‌های حیاتی کشور، یکی از مهمترین اقداماتی است که باید به منظور ارتقاء امنیت کشور به آن پرداخته شود. استراتژی‌های مقاوم امنیتی به صورت یک پروسه پویا باید مرتب پیاده‌سازی شود و انجام ارزیابی امنیتی از مهمترین اقدامات در این پروسه است. ارزیابی امنیتی از دو بعد سیستم و محصول مطرح می‌باشد. اولین گام در ارزیابی امنیتی یک محصول، تعیین متدولوژی ارزیابی می‌باشد که در این مقاله مورد بررسی قرار می‌گیرد.
استانداردهای مختلفی در حوزه ارزیابی فنی امنیتی ICT عمومی وجود دارند. در این مقاله ابتدا به بررسی این استانداردها پرداخته شده است. سپس استانداردها و گزارشات مطرح در حوزه صنعتی بررسی و به مقایسه آنها پرداخته شده و در نهایت نیز بر اساس نتایج حاصله و ملاحظات خاص تجهیزات فناوری اطلاعات و ارتباطات خاص صنعت برق متدولوژی مناسب ارائه شده است.رقراری امنیت در زیرساخت‌های حیاتی کشور، یکی از مهمترین اقداماتی است که باید به منظور ارتقاء امنیت کشور به آن پرداخته شود. استراتژی‌های مقاوم امنیتی به صورت یک پروسه پویا باید مرتب پیاده‌سازی شود و انجام ارزیابی امنیتی از مهمترین اقدامات در این پروسه است. ارزیابی امنیتی از دو بعد سیستم و محصول مطرح می‌باشد. اولین گام در ارزیابی امنیتی یک محصول، تعیین متدولوژی ارزیابی می‌باشد که در این مقاله مورد بررسی قرار می‌گیرد.
استانداردهای مختلفی در حوزه ارزیابی فنی امنیتی ICT عمومی وجود دارند. در این مقاله ابتدا به بررسی این استانداردها پرداخته شده است. سپس استانداردها و گزارشات مطرح در حوزه صنعتی بررسی و به مقایسه آنها پرداخته شده و در نهایت نیز بر اساس نتایج حاصله و ملاحظات خاص تجهیزات فناوری اطلاعات و ارتباطات خاص صنعت برق متدولوژی مناسب ارائه شده است.
صوفیا آهنج، مهسا رحمانی، ویدا نوبخت، زهرا صادقی گل،
دوره ۱۱، شماره ۱ - ( ۶-۱۴۰۱ )
چکیده

برقراری امنیت در زیرساخت های حیاتی کشور، یکی از مهمترین اقداماتی است که باید به منظور ارتقاء امنیت کشور به آن پرداخته شود. در این راستا استراتژی امن سازی باید مرتب به صورت یک فرآیند پویا برقرار شود. انجام ارزیابی امنیتی از مهمترین اقدامات در این فرآیند است. ارزیابی امنیتی از دو بعد سیستم و محصول مطرح می باشد. اولین گام در ارزیابی امنیتی یک محصول، تعیین متدولوژی ارزیابی می باشد که در این مقاله مورد بررسی قرار می گیرد. در این خصوص استانداردهای مختلفی در حوزه ارزیابی فنی امنیتی ICT عمومی وجود دارند. در این مقاله ابتدا به بررسی این استانداردها پرداخته شده است. سپس استانداردها و گزارشات مطرح در حوزه صنعتی مقایسه شده و در نهایت نیز بر اساس نتایج حاصله و ملاحظات خاص تجهیزات فناوری اطلاعات و ارتباطات خاص صنعت برق متدولوژی مناسب ارائه شده است.


صفحه 1 از 1     

دوفصل نامه علمی  منادی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات( افتا) Biannual Journal Monadi for Cyberspace Security (AFTA)
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 30 queries by YEKTAWEB 4710