[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
آمارنشریه::
نمایه سازی::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
شاپا
شاپای چاپی: 3047-2476
..
آمار نشریه

مقالات منتشر شده: 152
نرخ پذیرش: 63.1
نرخ رد: 36.9
میانگین داوری: 194 روز
میانگین انتشار: 41 روز

..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای احمدیان

محمد مهدی احمدیان، مهدی شجری،
دوره ۷، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۷ )
چکیده

سامانه‌های کنترل صنعتی که در صنایع و زیرساخت‌های حیاتی مورد استفاده قرار می‌گیرند، از پروتکل‌های ارتباطی متعددی استفاده می‌کنند؛ اغلب این پروتکل‌ها به دلایل مختلف دارای چالش‌های امنیتی متعددی‌اند که امکان خراب‌کاری توسط مهاجمان را فراهم می‌سازد. یکی از پروتکل‌هایی که در شبکه‌های کنترل صنعتی برای انتقال اطلاعات و کنترل تله‌متری مورد استفاده قرار می‌گیرد IEC ۶۰۸۷۰-۵-۱۰۴ است که در این مقاله از نگاه امنیت سایبر-فیزیکی مورد بررسی قرارگرفته است؛ در این مقاله با هدف تسهیل فرآیند شناخت جوانب امنیتی مختلف پروتکل نامبرده، تلاش شده است تا با تحلیل و بررسی عملیاتی پروتکل هدف در بستر آزمایشگاهی، اهم آسیب‌پذیری‌های مرحله طراحی، پیاده‌سازی و تهدیدهای امنیتی آن شناسایی ‌شده و برخی راه‌کارهای امن‌سازی مرحله طراحی پروتکل و چالش‌های درگیر در آن بررسی شود.

بهزاد سعیدی، زهرا احمدیان،
دوره ۱۰، شماره ۱ - ( ۶-۱۴۰۰ )
چکیده

الگوریتم π-Cipher یکی از ۲۹ طرح راه یافته به دور دوم رقابت سزار می باشد. این الگوریتم دارای ساختاری موازی و اسفنجی است که از جایگشتی از نوع ARX بهره می برد و در دو نسخه و هر یک در انواع متعدد ارائه شده است. در این مقاله، الگوریتم π-Cipher با کلمات ۱۶ بیتی مورد بررسی قرار گرفته است. با تمرکز بر روی ساختار داخلی جایگشت π استفاده شده در این الگوریتم و با تحلیل تفاضلی بر روی دو دور ۲ معرفی می شود. این نخستین تحلیل روی این الگوریتم با در نظر آن، یک تمایزگر تفاضلی با احتمال ۹۵−۲ گرفتن جزئیات ساختار داخلی جایگشت آن می باشد.

آقا آرش خالوان، آقا امیرحسین زالی، دکتر محمود احمدیان عطاری،
دوره ۱۳، شماره ۱ - ( ۶-۱۴۰۳ )
چکیده

با ظهور کامپیوترها و الگوریتم های کوانتومی، امنیت سیستم های رمزنگاری کلید عمومی کنونی می تواند با چالش روبرو شود. شکسته شدن ساختارهای رمزنگاری کنونی نیازمند کامپیوترهای کوانتومی چند میلیون کیوبیتی است که تاکنون ساخته نشده اند؛ اما با پیشرفت چشمگیر در فناوری ساخت تجهیزات کوانتومی در شرکت های پیشرو در این حوزه و احساس خطر جامعه ی رمزنگاری، احساس نیاز شد تا سریعاً راهکارهایی برای مقابله ارائه شود. در سال ۲۰۱۶ موسسه ملی استاندارد و فناوری (NIST (برای حل این مسئله خواستار پیشنهادهایی از سراسر دنیا برای استانداردسازی طرح های رمزنگاری پساکوانتومی شد. در آن زمان سیستم رمز کدمبنای McEliece) و سیستم Niederreiter معادل آن) با وجود اثبات مقاومت در برابر الگوریتم های کلاسیک و کوانتومی، به علت کلیدهای عمومی بزرگ مورد پذیرش قرار نگرفت. در آخر، سیستم های رمز McEliece Classic، HQC و BIKE سیستم های رمز در دسته ی رمزنگاری کدمبنا هستند که به مرحله نهایی این مسابقات راه یافته اند و منتخبین این دسته ی رمزنگاری نهایتا تا پایان سال ۲۰۲۴ معرفی خواهند شد. در این مقاله تلاش شده است تا علاوه بر مرور تحولات صورت گرفته برای بهینه سازی ساختارهای کدمبنا، طرح های رمزنگاری کدمبنای منتخب و آخرین وضعیت استانداردسازی McEliece Classic نیز بررسی شود.


صفحه 1 از 1     

دوفصل نامه علمی  منادی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات( افتا) Biannual Journal Monadi for Cyberspace Security (AFTA)
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 4702